Biban De Mare Origami

Biban De Mare Origami
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Basul de mare Origami ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de biban de mare, fructe de padure goji, ardei gras si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de gustoasa. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Bas pe un coc pentru unul, și Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista