Biban de mare negru în bulion de legume de primăvară

Biban de mare negru în bulion de legume de primăvară
Bibanul de mare negru în bulionul de legume de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $3.14 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvara eveniment. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită boabe de piper, file de biban de mare, tulpină de țelină și bulb de fenicul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii, Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse, și Biban de mare cu melanj de legume.

Instrucțiuni

1
Faceți aioli: tocați usturoiul, apoi presărați cu 1/2 linguriță de sare și amestecați cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
AioliAioli
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Transferați într-un castron mediu; adăugați muștarul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și gălbenușul de ou și bateți pentru a combina. Bateți treptat uleiul de măsline, apoi uleiul vegetal, amestecând constant până se omogenizează; bateți în 1 linguriță de apă pentru a slăbi. Acoperiți și refrigerați aioli până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
AioliAioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Faceți bulionul: tăiați ceapa de primăvară la aproximativ 6 inci; transferați blaturile într-o cratiță mare (puneți bulbii deoparte). Tăiați feniculul și feliați subțire; transferați 1 cană de frunze de fenicul în cratiță (puneți deoparte feniculul feliat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați în cratiță țelina, morcovul, crenguțele de pătrunjel, frunza de dafin, boabele de piper și 8 căni de apă. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și gătiți, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți fasolea din păstăile lor. Aduceți o cratiță mică de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați fasolea fava și gătiți 1 minut; scurgeți și clătiți sub apă rece. Alunecați pielea; puneți fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se strecoară bulionul de legume într-o oală largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați cartofii și 1 1/2 lingurițe sare și aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Transferați cartofii într-un castron cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați bulbii de ceapă de primăvară rezervați și roșiile în bulion;se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Faceți peștele: marcați fiecare file de pește transversal de 3 sau 4 ori pe partea pielii (nu tăiați până la carne). Condimentează carnea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Adăugați peștele în oală; adăugați fasolea fava și feniculul feliat rezervat, acoperiți și gătiți până când peștele este doar opac, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Împărțiți cartofii între boluri puțin adânci; acoperiți fiecare cu un file de pește, apoi împărțiți bulionul și legumele între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se presară pătrunjelul tocat și se acoperă fiecare cu o lingură de aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
AioliAioli
15
Se servește cu pâine și aioli rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
16
Fotografie de Christina Holmes

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Seabass poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista