Biban de mare negru în bulion de legume de primăvară
Bibanul de mare negru în bulionul de legume de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $3.14 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvara eveniment. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită boabe de piper, file de biban de mare, tulpină de țelină și bulb de fenicul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii, Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse, și Biban de mare cu melanj de legume.
Instrucțiuni
1
Faceți aioli: tocați usturoiul, apoi presărați cu 1/2 linguriță de sare și amestecați cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aioli
Carne Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
2
Transferați într-un castron mediu; adăugați muștarul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și gălbenușul de ou și bateți pentru a combina. Bateți treptat uleiul de măsline, apoi uleiul vegetal, amestecând constant până se omogenizează; bateți în 1 linguriță de apă pentru a slăbi. Acoperiți și refrigerați aioli până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Faceți bulionul: tăiați ceapa de primăvară la aproximativ 6 inci; transferați blaturile într-o cratiță mare (puneți bulbii deoparte). Tăiați feniculul și feliați subțire; transferați 1 cană de frunze de fenicul în cratiță (puneți deoparte feniculul feliat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați în cratiță țelina, morcovul, crenguțele de pătrunjel, frunza de dafin, boabele de piper și 8 căni de apă. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și gătiți, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți fasolea din păstăile lor. Aduceți o cratiță mică de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați fasolea fava și gătiți 1 minut; scurgeți și clătiți sub apă rece. Alunecați pielea; puneți fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se strecoară bulionul de legume într-o oală largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați cartofii și 1 1/2 lingurițe sare și aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Transferați cartofii într-un castron cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați bulbii de ceapă de primăvară rezervați și roșiile în bulion;se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Faceți peștele: marcați fiecare file de pește transversal de 3 sau 4 ori pe partea pielii (nu tăiați până la carne). Condimentează carnea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Adăugați peștele în oală; adăugați fasolea fava și feniculul feliat rezervat, acoperiți și gătiți până când peștele este doar opac, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Împărțiți cartofii între boluri puțin adânci; acoperiți fiecare cu un file de pește, apoi împărțiți bulionul și legumele între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se presară pătrunjelul tocat și se acoperă fiecare cu o lingură de aioli.
Seabass poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.