Biban de mare negru prăjit cu salată de roșii și măsline
Bibanul de mare negru prăjit cu salată de roșii și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, file de biban de mare, crenguțe de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Biban de mare negru prăjit cu salată de roșii și măsline, Biban de mare cu Salsa de roșii și măsline negre, și Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare.
Se transferă într-un castron și se amestecă în pastă de hamsii, oțet și 1/4 linguriță de piper.
Bateți în ulei. Aruncați cu ingredientele rămase pentru salată.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, în timp ce peștele se prăjește.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți un gratin de 1 1/2 până la 2 litri sau alt vas de copt superficial.
Frecați părțile cărnii de pește cu 2 lingurițe ulei (total) și condimentați cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total). Împărțiți feliile de ceapă și crenguțele de oregano în 2 porții și sandwich fiecare porție între 2 fileuri, cu pielea în afară. Legați cu șnurul de bucătărie transversal la intervale de 2 inci și transferați în vasul de copt. Scorați pielea deasupra în mai multe locuri cu un cuțit ascuțit și stropiți cu restul de 4 lingurițe de ulei.
Prăjiți peștele până când este gătit, aproximativ 15 minute.
Tăiați sfoara și tăiați fileurile sandwich în jumătate transversal.
Se servește acoperit cu salată.
Salata poate fi făcută cu 6 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.