Biban de mare negru cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată de Feta
Biban de mare neagră cu verdeață amară, fenicul, grepfrut și salată Feta este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 450 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți sare kosher, măsline kalamatan, verdeață amară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până grapefruit ai putea urma acest curs principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de verdeață de fenicul și amar, Scoici cu salată de fenicul și Grapefruit, și Verdeață Amară, Fenicul Și Ceapa Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Înveliți fundul unei alte tigaie mai mici cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați peștele cu sare pe ambele părți. Când tigaia mare de sote țipă fierbinte, dar nu prea fumează, așezați fileurile de pește în tigaie, cu pielea în jos. Nu aglomerați tigaia, poate fi necesar să lucrați în loturi. După ce puneți peștele în tigaie, așezați cealaltă tigaie mică direct deasupra fileurilor de pește. Aceasta aplică o presiune ușoară asupra peștilor și forțează pielea să aibă contact cu tigaia și va crea o piele crocantă. Gatiti pestele timp de 3 pana la 4 minute, apoi scoateti tigaia de sus. Agitați puțin tigaia pentru a dezlipi peștele. Folosiți o spatulă de peștelipiți fileurile de pește și gătiți încă 2 minute pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie și serviți sau păstrați la cald până când peștele rămas este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare de amestecare, îmbrăcați verdele, feniculul și ceapa roșie cu ulei de măsline șisuc de struguri. Se condimentează cu sare. Aruncă în felii de măsline și grapefruit supremes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Verzii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Împărțiți salata între2 plăci de servire și presărați cufeta. Înclinați un file de pește pe fiecare salată.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.