Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile
Basul de la Marea Neagră cu legume marocane și sos Chile este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați spanac, roșii, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile, Bas negru ars cu Scallion-Chile Relish, și Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Tapetați un vas de copt de 9" x 12" cu folie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
2
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti prazul, usturoiul, oregano, curry, ienibahar si piper negru pana cand prazul devine translucid, amestecand, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ienibahar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Pudră De Curry
Praz
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați roșii, ardei gras, țelină și sos de soia. Gatiti pana cand piperul se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sos De Soia
țelină
Piper
Tomate
5
Adăugați stoc. Simmer, acoperit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
6
Așezați morcovii, conopida, broccoli și stocul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Morcov
Stoc
7
Coaceți până când legumele încep să se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Adăugați spanacul și dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Spanac
10
Puneți peștele deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pește
11
Stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
12
Coaceți până când peștele este gătit și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. În timp ce peștele gătește, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe pachet. Completați fiecare farfurie cu 1/4 cană de cuscus, 1/4 de legume și 1 file.
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.