Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile

Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile
Basul Mării Negre cu legume marocane și sos Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână feta, sos de soia, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile, Bas negru ars cu Scallion-Chile Relish, și Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume.

Instrucțiuni

1
Tapetați un vas de copt de 9" x 12" cu folie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti prazul, usturoiul, oregano, curry, ienibahar si piper negru pana cand prazul devine translucid, amestecand, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
IenibaharIenibahar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Pudră De CurryPudră De Curry
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați roșii, ardei gras, țelină și sos de soia. Gatiti pana cand piperul se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De SoiaSos De Soia
țelinățelină
PiperPiper
TomateTomate
5
Adăugați stoc. Simmer, acoperit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
6
Așezați morcovii, conopida, broccoli și stocul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MorcovMorcov
StocStoc
7
Coaceți până când legumele încep să se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Adăugați spanacul și dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SpanacSpanac
10
Puneți peștele deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
11
Stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Coaceți până când peștele este gătit și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. În timp ce peștele gătește, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe pachet. Completați fiecare farfurie cu 1/4 cană de cuscus, 1/4 de legume și 1 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se presară cu nuci de pin, mărar și feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
MărarMărar
Brânză FetaBrânză Feta
14
Serviți imediat.
15
Auto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista