Biban de mare la grătar cu unt de citrice-măsline

Biban de mare la grătar cu unt de citrice-măsline
Bibanul de mare la grătar cu unt de citrice-măsline este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 194 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. Un amestec de sare, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biban de mare cu sos de citrice-măsline-Caper, Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, și Bas cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele cu unt de citrice-măsline. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Periați toate suprafețele fileului de pește cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De PeșteFile De Pește
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Puneți peștele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 13 minute, întorcând peștele după 5 minute, până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se servește cu unt de citrice-măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MăslineMăsline

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista