Biban de mare cu roșii și prăjituri cu Risotto de usturoi

Biban de mare cu roșii și prăjituri cu Risotto de usturoi
Reteta de bas de mare cu rosii si prajituri de Risotto de usturoi este gata în aproximativ 5 ore și 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 1238 calorii, 76g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.53 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez arborio, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto Cu Biban De Mare Și Fenicul, Biban de mare cu roșii și măsline, și Biban de mare la cuptor cu roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați căței de usturoi, ulei și 3 linguri de apă într-un vas mic și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Coaceți timp de 30 de minute sau până când usturoiul este înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se pune într-un mic robot de bucătărie și se prelucrează până se omogenizează. Aduceți 4 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie. Topiți 2 linguri de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați orezul și amestecați până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se adaugă 1 cană de apă fierbinte și se amestecă până se absoarbe. Continuați să adăugați 1 cană de apă la un moment dat până când orezul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Se ia de pe foc și se adaugă piureul de usturoi, brânza, pătrunjelul, sarea și piperul și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Se lasă să se răcească 30 de minute.
11
Se pune într-un bol, se acoperă și se dă la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. Forma risotto în 8 (2-inch) diametru chiftele.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Așezați prăjiturile risotto pe o foaie de copt. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Puneți făina condimentată într-un bol mediu. Înveliți ușor fiecare tort risotto cu făină. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați 4 prăjituri la un moment dat și sotati pana se rumeneste pe ambele părți. Ștergeți tigaia, adăugați restul de 2 linguri de unt și repetați cu restul de 4 prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Serviți 2 de persoană.
16
Pentru biban de mare: Incalziti cuptorul la 400 de grade F. cu un cuțit ascuțit scor bas de 3 ori pe fiecare parte la os. Condimentează basul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
SeabassSeabass
BassBass
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Adăugați basul în tigaie și rumeniți-l pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Transferați tigaia în cuptor și gătiți basul timp de 8 până la 12 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Transferați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
21
Se servește cu salată de roșii de moștenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
22
Pentru salata de roșii de moștenire: roșii feliate și aranjați-le într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
23
Combinați restul ingredientelor și turnați peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
24
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista