Bibanul de mare cu roșii și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $7.45 pe portie. O porție conține 618 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coajă de lămâie, quinoa, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano, și Biban de mare cu roșii, măsline și capere: Postare invitată de acea pui slabă poate coace #SeafoodWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți 2 căni de bulion de pui, 2 linguri. unt și 1/2 linguriță. sare la fierbere. Se amestecă quinoa, se acoperă și se întoarce la fierbere. Se fierbe până se absoarbe lichidul, 15 minute. Pufați cu o furculiță și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Condimentați partea fără piele a peștelui cu 2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper. Se usucă pielea cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați fileurile de pește în tigaia fierbinte cu pielea în jos și căutați timp de 5 minute. Întoarceți fileurile ușor cu o spatulă și gătiți pe cealaltă parte până când carnea este opacă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați fileurile de pește pe o farfurie, cortați cu folie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Ștergeți uleiul din tigaie și reduceți focul la mediu, apoi adăugați 1 lingură rămasă. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile, măslinele, usturoiul, cimbru și coaja de lămâie. Creșteți căldura la mediumare, adăugați vin și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați restul de 1/3 cană de bulion de pui, zahăr și restul de 1/4 linguriță. fiecare sare și piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Presărați pătrunjel în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Lingurați quinoa pe farfurii și așezați basul de mare fără pielecu fața în sus. Puneți sosul peste pește și quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.