Biban de mare cu Pesto de anghinare

Bibanul de mare cu pesto de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 413 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, fileuri de biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, Bas în bulion de anghinare și roșii, și Bas întreg la grătar cu măsline, ceapă și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit și dați deoparte.
Puneți filetele de bas de mare într-un singur strat, cu pielea în sus, în vasul de copt.
Scurgeți inimile de anghinare, turnând lichidul peste pește.
Lasă la marinat în timp ce faci pesto.
Pentru a face pesto, puneți inimile de anghinare în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați pesto-ul și fulgii de ardei roșu și procesați până se îngroașă. Răsturnați părțile laterale ale bolului și începeți din nou procesarea.
Stropiți în 1 până la 2 linguri de ulei de măsline, adăugând mai mult după cum este necesar până obțineți consistența groasă, dar turnabilă. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar. Poate fi refrigerat până la 1 săptămână.
Coaceți bibanul de mare până când este gătit, 10 până la 12 minute. Lingurați aproximativ 2 linguri de pesto fiecare pe 4 farfurii.
Așezați peștele pe pesto și, de asemenea, acoperiți cu o lingură generoasă de pesto.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.