Biban de mare cu citrice și soia

Biban de mare cu citrice și soia
Basul de mare cu citrice și soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 275 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de susan oriental, suc de portocale, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban de mare cu citrice și soia, Biban de mare cu vârfuri de citrice, și Citrus Twist Biban De Mare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 14 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista