Biban de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline

Bibanul de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pesmet făcut din pâine, măsline kalamatan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Biban de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente în procesor.
Adăugați 2 linguri de ulei și piure până aproape neted. Condimentează după gust cu sare și piper. (Tapenade se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți restul de 11/2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Presărați bibanul de mare cu sare și piper. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați pește în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Întindeți 2 linguri de tapenadă deasupra fiecărui file de pește.
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute.
Garnisiți cu pene de lămâie și cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.