Biban De Mare Chilian La Grătar Cu Portocaliu

Biban De Mare Chilian La Grătar Cu Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul chilian la grătar cu portocaliu. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.38 pe portie. O porție conține 289 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ghimbir măcinat, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian, și Biban de mare chilian într-o pungă (en Papillote).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista