Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul chilian la grătar cu portocaliu. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.38 pe portie. O porție conține 289 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ghimbir măcinat, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian, și Biban de mare chilian într-o pungă (en Papillote).
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.