Bibanul de mare braconat cu unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, file de cod, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume de biban de mare și Confetti cu sos de unt de lămâie, Basul de mare bronzat al pastorului Ryan cu unt de șalotă de lămâie, și Bas cu dungi cu unt de alune rumenit, lămâie și pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie din oțel inoxidabil setată peste 2 arzătoare, combinați apa, vinul, prazul, morcovul și frunza de dafin și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute. Condimentați lichidul cu sare și piper și adăugați fileurile de pește, cu pielea în sus. Se fierbe ușor până când peștele este doar gătit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță Brite
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4
Scurgeți fileurile de pește pe prosoape de hârtie, apoi transferați-le pe farfurii încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Stropiți untul de lămâie peste pește, presărați ouăle tocate, pătrunjelul și arpagicul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi Proaspete
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.