Biban de mare braconat cu unt de lămâie

Bibanul de mare braconat cu unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, file de cod, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume de biban de mare și Confetti cu sos de unt de lămâie, Basul de mare bronzat al pastorului Ryan cu unt de șalotă de lămâie, și Bas cu dungi cu unt de alune rumenit, lămâie și pătrunjel.
Instrucțiuni
Într-o tigaie din oțel inoxidabil setată peste 2 arzătoare, combinați apa, vinul, prazul, morcovul și frunza de dafin și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute. Condimentați lichidul cu sare și piper și adăugați fileurile de pește, cu pielea în sus. Se fierbe ușor până când peștele este doar gătit, 3 până la 4 minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică.
Se adaugă sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Scurgeți fileurile de pește pe prosoape de hârtie, apoi transferați-le pe farfurii încălzite.
Stropiți untul de lămâie peste pește, presărați ouăle tocate, pătrunjelul și arpagicul și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.