Bibanul de mare alb cu gust de portocale-fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 316 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline castelvetrano, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piele crocantă biban de mare negru cu avocado, Tomatillo și gust de fenicul, Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, și Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți frunzele din bulbul de fenicul; tăiați frunzele pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
3
Scoateți și aruncați tulpinile.
4
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați subțire bulbul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
5
Adăugați fenicul feliat, secțiuni de portocale, ceapă și măsline la amestecul de suc de portocale; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă frunzele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Pudră De Gelatină De Merișoare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați peștele uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
8
Adăugați unt în tigaie; se învârte până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.