Biban de mare al Cartoccio

Biban de mare al Cartoccio
Bibanul de mare al Cartoccio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 230 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.04 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, file de halibut, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Halibut în Cartoccio, Farfalle cu anghinare al Cartoccio, și Crustacee și legume la grătar al Cartoccio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 4 (12 inci) pătrate de hârtie pergament sau folie rezistentă; întindeți pătrate pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Combinați oregano, 1 lingură de ulei și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; frecați uniform pe toate părțile peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1 bucată de pește în centrul fiecărui pătrat de pergament; acoperiți fiecare bucată de pește cu 2 felii de lămâie și 3 pene de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
LămâieLămâie
PeștePește
5
Stropiți 1 lingură de ulei rămas uniform peste fileurile de pește; sigilați pachetele închise astfel încât să fie etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați pachetele pe o tigaie cu jeleu sau într-o tigaie cu părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță (scoateți 1 pachet și verificați dacă este copt înainte de a-i scoate pe ceilalți din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați pachetele pe plăci individuale; tăiați partea superioară a fiecărui pachet cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Serviți imediat.
10
Al cartoccio (ahl kahr-TOH-chee-oh) înseamnă literalmente "într-o pungă", iar aceste pachete mici îngrijite sunt un mod la îndemână și delicios de a găti pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista