Biban de mare al Cartoccio
Bibanul de mare al Cartoccio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 230 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.04 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, file de halibut, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Halibut în Cartoccio, Farfalle cu anghinare al Cartoccio, și Crustacee și legume la grătar al Cartoccio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați 4 (12 inci) pătrate de hârtie pergament sau folie rezistentă; întindeți pătrate pe suprafața de lucru.
Combinați oregano, 1 lingură de ulei și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; frecați uniform pe toate părțile peștelui.
Așezați 1 bucată de pește în centrul fiecărui pătrat de pergament; acoperiți fiecare bucată de pește cu 2 felii de lămâie și 3 pene de roșii.
Stropiți 1 lingură de ulei rămas uniform peste fileurile de pește; sigilați pachetele închise astfel încât să fie etanșe.
Așezați pachetele pe o tigaie cu jeleu sau într-o tigaie cu părțile laterale.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță (scoateți 1 pachet și verificați dacă este copt înainte de a-i scoate pe ceilalți din cuptor).
Așezați pachetele pe plăci individuale; tăiați partea superioară a fiecărui pachet cu un cuțit.
Al cartoccio (ahl kahr-TOH-chee-oh) înseamnă literalmente "într-o pungă", iar aceste pachete mici îngrijite sunt un mod la îndemână și delicios de a găti pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.