Biban Chilian prăjit la cuptor

Biban Chilian prăjit la cuptor
Seabass Chilian prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $5.69 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de orez, ulei de salată, grapefruit rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Biban Chilian învelit în frunze de banană cu ceapă roșie murată, Biban De Mare Chilian Peste Un Amestec De Quinoa De Legume Prăjite, și Biban De Mare Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Clătiți fasolea, scurgeți-o, apoi amestecați ușor cu ghimbir și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Puneți 1 lingură de unt într-o tigaie de 9 pe 13 inci. Puneți tigaia într-un cuptor de 500 până când untul se topește și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia din cuptor, Înclinați pentru a răspândi untul, apoi puneți peștele în tigaie și întoarceți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă șalotele cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Se toarnă amestecul de fasole neagră peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 10 minute. Ungeți ocazional cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja și membrana albă din grapefruit, apoi tăiați între membrană și fructe pentru a elibera segmente. Strângeți sucul din membrană. Măsurați 3 până la 4 linguri de suc și turnați peste pește pe măsură ce se coace. Fructe de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Tăiați și aruncați tulpinile grosiere din verdeața de muștar; tocați grosolan verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
VerziiVerzii
10
Într-o tigaie de 11 până la 12 inci la foc mare, topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați verdeață și 2 linguri sos de soia. Se amestecă des până se ofilesc, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
VerziiVerzii
12
Transferați peștele într-un platou; turnați sucuri peste el. Aranjați verdeața ofilită în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Se ornează cu segmente de grapefruit. Condimentează cu mai mult sos de soia după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista