Bhindi Masala: să vorbim Okra
Rețeta Bhindi Masala: să vorbim Okran este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 2 porții cu 308 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de o lb de okra, ouă, lingură fiecare de usturoi și rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Bhindi Masala / cum sa faci bhindi masala / Okra s, Okra Cu Nucă De Cocos (Masala Bhindi Sabji), și Bhindi Masala (Curry Picant De Okra) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Berger Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.