Bețe De Pâine Scurtă De Alune

Bețe De Pâine Scurtă De Alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bețișoarele de alune. Această rețetă servește 20. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, praf de copt, alune, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bețișoare de pâine scurtă cu zahăr și condimente, Ciocolată Portocaliu Shortbread Bastoane, și Ciocolată Stropit De Nucă De Cocos Shortbread Cookie Bastoane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Liniați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în 1/2 cană alune măcinate fin și vanilie. Bateți în amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune De MasaAlune De Masa
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Formați aluatul cu linguri în bușteni lungi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți prăjiturile până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe foaia de copt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați în rack; răciți complet cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
7
Se amestecă ciocolata cu lapte în partea de sus a cazanului dublu peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
8
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Așezați 1/3 cană de alune tocate grosier într-un castron mic. Înmuiați 1 capăt de prăjitură în ciocolată topită, apoi în alune tocate grosier. Întoarceți-vă la rack. Repetați cu cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluneAlune
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Lăsați să stea până când ciocolata este setată, aproximativ 1 oră. (Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista