Bezele Duble De Vanilie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bezea dublă de vanilie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 60. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezea Rubarbă-Vanilie, Bezea cu vârf de nucă de cocos infuzată cu fasole de vanilie, și bezea cu fructe proaspete de vară și cremă de vanilie fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Acoperiți 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și fixați hârtia cu bandă de mascare.
Răzuiește semințele din fasolea de vanilie. Rezervați fasole de vanilie pentru o altă utilizare.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați semințe de vanilie și extrageți; bate doar până se amestecă.
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Pipeți 60 de movile pe foi de copt pregătite.
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore. Opriți cuptorul; se răcește bezea în cuptorul închis 1 1/2 ore sau până se usucă. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.