Bezele Duble De Vanilie

Bezele Duble De Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bezea dublă de vanilie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 60. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezea Rubarbă-Vanilie, Bezea cu vârf de nucă de cocos infuzată cu fasole de vanilie, și bezea cu fructe proaspete de vară și cremă de vanilie fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și fixați hârtia cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Răzuiește semințele din fasolea de vanilie. Rezervați fasole de vanilie pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
4
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați semințe de vanilie și extrageți; bate doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
VanilieVanilie
SemințeSemințe
6
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Pipeți 60 de movile pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore. Opriți cuptorul; se răcește bezea în cuptorul închis 1 1/2 ore sau până se usucă. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista