Bezele Chantilly cu fructe de pădure prăjite
Bezele Chantilly cu fructe de pădure prăjite ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și fodmap pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 152 de calorii . Pentru 1,72 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare cușer, mure de jumătate de litri, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 6 ore și 30 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 24% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați bezele Chantilly , fructe de pădure proaspete coapte cu cremă Chantilly și bezele de cacao cu fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt. Folosind un pahar mic și un creion, desenați 4 cercuri (3 1/2 inchi) pe fiecare bucată de hârtie. Întoarceți hârtia cu fața în jos pe foile de copt.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, bate albușurile, crema de tartru și sarea la viteză mare până devin spumoase.
Adaugati 2/3 cana de zahar si continuati sa bateti la viteza mare pana cand albusurile formeaza varfuri foarte tari.
Se amestecă vanilia. Îndoiți cu grijă restul de 1/3 cană de zahăr în bezea. Cu un vârf mare de aluat în formă de stea, în interiorul fiecărui cerc se introduce un disc de bezea. Țevi un alt strat în jurul marginii pentru a forma părțile laterale ale cochiliilor.
Coaceți timp de 2 ore sau până când bezeaua sunt uscate și crocante, dar nu se rumenesc. Opriți focul și lăsați bezeaua să stea la cuptor timp de 4 ore sau peste noapte.
Pentru servire, puneți fiecare bezea pe o farfurie separată și acoperiți coaja cu fructe de pădure.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți căpșunile, zmeura, afinele și murele pe o tavă și amestecați cu zahărul și semințele de boabe de vanilie. Se coace la cuptor pentru 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.