Bezea Zmeură-Ciocolată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Bezea cu zmeură-ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 30. O porție conține 26 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea De Zmeură Umplută Cu Ciocolată, Bezea Cu Zmeură, și Bezea Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°.tapetați o foaie de copt cu pergament.
Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în zahăr până când amestecul este lucios cu vârfuri rigide, aproximativ 3 minute. Îndoiți în extract.
Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Țeavă în 1 1/2-inch stele pe foaie, 1/2 inch în afară.
Coaceți până când este ferm și crocant, dar nu rumenit, 1 oră 30 minute până la 1 oră 40 minute. Glisați pergamentul, cu bezea, de pe foaie pe un suport de sârmă.
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate bezeaua din pergament.
Puneți un castron mic peste o tigaie cu apă clocotită.
Așezați două treimi din ciocolată în castron și topiți, amestecând ocazional.
Scoateți vasul; se amestecă ciocolata rămasă până se topește.
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Scufundați fundul de 1 bezea în ciocolată, ștergeți excesul de partea laterală a bolului și transferați-l pe foaie.
Lăsați să stea până când este setat. Repet.