Bezea Zmeură-Ciocolată

Bezea Zmeură-Ciocolată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Bezea cu zmeură-ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 30. O porție conține 26 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea De Zmeură Umplută Cu Ciocolată, Bezea Cu Zmeură, și Bezea Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 93°.tapetați o foaie de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în zahăr până când amestecul este lucios cu vârfuri rigide, aproximativ 3 minute. Îndoiți în extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Țeavă în 1 1/2-inch stele pe foaie, 1/2 inch în afară.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
4
Coaceți până când este ferm și crocant, dar nu rumenit, 1 oră 30 minute până la 1 oră 40 minute. Glisați pergamentul, cu bezea, de pe foaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate bezeaua din pergament.
6
Puneți un castron mic peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Așezați două treimi din ciocolată în castron și topiți, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scoateți vasul; se amestecă ciocolata rămasă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Scufundați fundul de 1 bezea în ciocolată, ștergeți excesul de partea laterală a bolului și transferați-l pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
10
Lăsați să stea până când este setat. Repet.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista