Bezea De Nucă De Cocos Cu Cireșe Și Ciocolată
Cires-ciocolata bezea de nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 36. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, coaceți cacao, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate-Cherry Chunk Bezea, Bezea De Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Meringuri de cireșe-pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați extract și sare; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Combinați zahărul cofetarilor și cacao; bateți în amestec de albus de ou. Îndoiți în nucă de cocos și cireșe.
Picătură de linguri rotunjite 2 în. în afară pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 325 de minute timp de 25-28 de minute sau până când este ferm la atingere. Se răcește complet pe tigăi pe rafturi de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.