Bezea de migdale cu fructe de padure de vara

Bezea de migdale cu fructe de pădure de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 224 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână cutii ml cremă dublă, zmeură, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coșuri de bezea de migdale cu caș de tei și fructe de pădure, Cireșe-Fructe De Pădure Bezea Torte, și Fructe Sălbatice Înconjurate De Bezea.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Împrăștiați migdalele pe o foaie de copt și prăjiți timp de 6-8 minute până devin aurii. Se macină foarte grosier într-un mic robot de bucătărie, apoi se lasă deoparte. Cuptor inferior la 160C / ventilator 140C / gaz
Tapetați o foaie de copt cu pergament antiaderent.
Bateți albușurile într-un bol de amestecare scrupulos curat până când s-au format vârfuri tari. Se amestecă jumătate din zahăr și se bate din nou până se formează din nou vârfuri rigide. Folosind o lingură de metal, pliați cu îndemânare zahărul rămas câte o lingură, urmată de majoritatea migdalelor (păstrați o mână mică înapoi). Înclinați bezea pe foaia căptușită și întindeți-o destul de aproximativ la un cerc de 20 cm. Împrăștiați peste migdalele rezervate.
Coaceți timp de 20 de minute, reduceți temperatura la 140C/120C ventilator/gaz 1, apoi coaceți încă 40 de minute.
Lăsați bezea să se răcească în cuptor cu ușa întredeschisă sau pe lateral după cum doriți.
În timp ce bezea se coace și dacă doriți să adăugați strălucirea unei ondulații de zmeură în cremă, faceți câteva linguri de pură apăsând 125g de zmeură printr-o sită.
Când vă apropiați de momentul asamblării, bateți smântâna până când este moale și tulbure. Ripple ușor prin aproximativ jumătate sau mai mult din zmeura pură prin cremă. Restul îl puteți servi separat pe lateral.
Așezați bezea pe un fel de mâncare frumos. Puneți frișca liber peste bezea. Feliați căpșunile într-un mod aleatoriu. Strângeți fructele de pădure deasupra cremei și oferiți toate fructele rămase separat. Cerneti peste zaharul inghetat. Luați-vă la masă și faceți un arc.