Bezea De Migdale
Bezea de migdale este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână migdale, albușuri de ou, zahăr granulat superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Bezea De Migdale Cocoan, Bezea Cu Migdale De Afine, și Bezea Cu Migdale De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 F.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron cu un mixer electric la viteză mare până când țin vârfuri moi.
Adăugați câte 1/2 cană de zahăr superfin câte puțin, bătând, apoi continuați să bateți cu viteză mare până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, 1 până la 3 minute. Îndoiți restul de 1/4 cană de zahăr ușor, dar bine.
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Puneți o mică bucată de bezea pe toate cele 4 colțuri ale fiecărei foi, apoi întoarceți hârtia, apăsând pe colțuri pentru a adera pergamentul la foile de copt.
Puneți bezea în punga de patiserie. Veți face 4 cookie-uri de zăbrele pe fiecare foaie, așa că lucrați în 1 cadran pentru fiecare: conducte de 4 linii diagonale (4 inci lungime), la aproximativ 5/8 inci distanță, apoi conducte de 4 linii paralele (4 inci lungime) în diagonală pe 4 linii originale, la 5/8 inci distanță, pentru a forma o rețea. Faceți încă 3 bezea cu zăbrele pe aceeași foaie de copt, la aproximativ 1 inch distanță.
Presărați jumătate de migdale peste bezea. Pipeți încă 4 bezea de zăbrele pe a doua foaie de copt în același mod, apoi presărați cu migdale rămase.
Coaceți bezea în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt crocante și aurii palide, aproximativ 1 oră în total.
Se răcește complet bezeaua pe foi pe rafturi, aproximativ 1 oră, apoi se curăță cu grijă de pergament.
* Bezeaua poate fi făcută cu 3 zile înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.