Bezea De Cocos
Bezea de nucă de cocos este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de nucă de cocos, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bezea De Cocos, Bezea Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, sucul de lămâie și sarea cu un bătător electric până când s-au format vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Începeți să bateți în zahăr, câteva linguri la un moment dat, până când albușurile de ou sunt foarte rigide și lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult. Când scoateți beater din Albi, vârfurile ar trebui să-și păstreze forma. Îndoiți ușor fulgii de nucă de cocos cu o spatulă de cauciuc.
Aruncați aluatul cu lingura pe foaia de prăjituri pregătită.
Lăsați prăjiturile să se coacă până când sunt ferme la exterior și ușor aurii, 15 minute.