Bezea De Ciocolată-Alune
Bezea de ciocolată-alune este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 12 porții. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, cremă de tartru, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, Bezea De Ciocolată-Alune, și Bezea Cu Ciocolată Cu Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare, bătând până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zaharuri, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați vanilie; bate 1 minut.
Acoperiți două foi de copt cu hârtie pergament. Lingurați movile de 24 (rotunde de 2 inci) pe foile de copt pregătite.
Se introduce în cuptor; coaceți la 250 timp de 1 oră sau până când se usucă la atingere, rotind tigăile la jumătatea gătitului. (Bezeaua se face atunci când suprafața este uscată și bezeaua poate fi îndepărtată de pe hârtie fără a se lipi de degete.) Opriți cuptorul. Se răcește bezea în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Puneți ciocolata într-un bol de sticlă mediu. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până aproape topit, amestecând până se omogenizează. Înmuiați partea fiecărei bezea în ciocolată topită și alune tocate.