Bezea Cu Migdale Înmuiate În Ciocolată
Bezea cu migdale înmuiate în ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, chipsuri de ciocolată semidulce, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bezea Cu Migdale Înmuiate În Ciocolată, Bezea espresso înmuiată în ciocolată, și Bezea Cu Migdale De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați pe foaia de copt cu bandă de mascare.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți ușor extractul de migdale și ciocolata tocată. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 200 timp de 2 ore sau până se usucă. (Bezeaua se face atunci când suprafața este uscată și bezeaua poate fi îndepărtată de pe hârtie fără a se lipi de degete.) Opriți cuptorul; lăsați bezeaua în cuptor 1 oră sau până când se răcește și este crocantă.
Scoateți din cuptor; îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie. Se răcește complet pe grătar.
Pentru a pregăti glazura, așezați chipsuri de ciocolată semidulce într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mediu (50% Putere) 30 de secunde sau până se topește, amestecând până se omogenizează. Înmuiați jumătate din fiecare bezea în ciocolată.
Așezați pe grătar pentru a se usca. A se păstra într-un recipient etanș.