Bezea Cu Migdale De Cacao
Cocoan Almond bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 60 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale măcinate, ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Bezea de cacao cu fructe de padure, Bezea Cu Migdale De Ciocolată, și Bezea Cu Migdale De Afine.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi și preîncălziți cuptorul la 300 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe din silicon.
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor, migdalele macinate si pudra de cacao intr-un castron si dati deoparte.
Lucrând cu un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel (asigurați-vă că vasul este impecabil de curat și uscat), bateți albușurile și sarea la viteză medie până când albușurile sunt opace. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să bateți în timp ce adăugați zahăr aproximativ 1 lingură la un moment dat. Apoi bateți până când albii sunt fermi și țineți vârfuri rigide. Ar trebui să fie încă foarte strălucitoare. Bateți vanilia și scoateți vasul din mixer. Cu o spatulă mare de cauciuc, pliați rapid, dar ușor, ingredientele uscate, urmate de ciocolata tocată și migdalele prăjite. Albii se vor dezumfla inevitabil pe măsură ce pliați ingredientele uscate-încercați doar să lucrați rapid și să folosiți o atingere ușoară, astfel încât să le dezumflați cât mai puțin posibil.
Folosiți o spatulă pentru a pune cu grijă aluatul într-o pungă Ziploc de dimensiuni de galon. Sigilați punga și tăiați o gaură de 1/2 inch dintr-un colț pentru a țeava aluatul pe foile de copt, lăsând aproximativ 2 inci între movile. Pudrați foarte ușor vârfurile bezelelor cu zahăr de cofetari cernut.
Se coace timp de 10 minute, apoi, fără a deschide ușa cuptorului, se reduce temperatura cuptorului la 200 F și se coace încă 1 oră.
Scoateți foile de copt din cuptor și lăsați bezeaua să se răcească la temperatura camerei. Apoi, curățați bezeaua de pe foile de copt. A se păstra într-un recipient etanș.