Bezea Cu Mentă
Bezea de mentă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coloranți alimentari, zahăr pudră, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea Cu Mentă, Bezea Cu Mentă, și bezea cu mentă de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 buc. F. tapetați o foaie de coptcu hârtie pergament. Folosind un amestecător electric, bateți albușurile și sarea la viteză medie-mare până când sunt albe și spumoase, aproximativ 1 minut. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptatzahăr în 3 adăugiri, bătând timp de 2 minuteîntre fiecare adăugare. Bateți până se formează firmpeaks, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adaugăzahăr pudră și extract de mentă;bate pentru a amesteca, aproximativ 1 minut.
Dot colorat pe suprafața bezea; nu se amestecă (colorarea se va forma vârtejuri atunci când este conductată). Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/2". (alternativ, lingură într-un sac de congelare din plastic, apoi tăiați 1/2" de pe 1 colț.) Răsuciți partea superioară; țeava de 1" se rotunjește pe foaia pregătită, distanțată de 1".
Coaceți bezea până se usucă, aproximativ2 1/2 ore.
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră (bezeaua va fi crocantă pe măsură ce se răcește).faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Depozitați etanș la temperatura camerei întrefoi de pergament sau hârtie cerată.