Bezea Cu Mentă

Bezea Cu Mentă
Bezea de mentă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coloranți alimentari, zahăr pudră, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea Cu Mentă, Bezea Cu Mentă, și bezea cu mentă de ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 buc. F. tapetați o foaie de coptcu hârtie pergament. Folosind un amestecător electric, bateți albușurile și sarea la viteză medie-mare până când sunt albe și spumoase, aproximativ 1 minut. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptatzahăr în 3 adăugiri, bătând timp de 2 minuteîntre fiecare adăugare. Bateți până se formează firmpeaks, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuptorCuptor
2
Adaugăzahăr pudră și extract de mentă;bate pentru a amesteca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
ZahărZahăr
3
Dot colorat pe suprafața bezea; nu se amestecă (colorarea se va forma vârtejuri atunci când este conductată). Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/2". (alternativ, lingură într-un sac de congelare din plastic, apoi tăiați 1/2" de pe 1 colț.) Răsuciți partea superioară; țeava de 1" se rotunjește pe foaia pregătită, distanțată de 1".
4
Coaceți bezea până se usucă, aproximativ2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră (bezeaua va fi crocantă pe măsură ce se răcește).faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Depozitați etanș la temperatura camerei întrefoi de pergament sau hârtie cerată.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista