Bezea Cu Ciocolată Pecan

Bezea Cu Ciocolată Pecan
Ciocolata Pecan bezea ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți sărați, cremă de tartru, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Sărbătoare Cu Ciocolată Cu Bezea Pecan, Bezea de cireș-pecan, și Bezea Pecan-Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați două foi mari de copt cu pergament paper.In un bol mare de amestecare, combinați albușurile și smântâna de tartru și bateți până când încep să se formeze vârfuri. Bateți treptat sarea și zahărul, câte 1 lingură îngrămădită odată.Îndoiți pecanele tocate, biscuiții zdrobiți și chipsurile de ciocolată.Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Pentru LegarePentru Legare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți timp de 20 de minute, apoi opriți cuptorul și lăsați bezeaua să stea în cuptorul închis încă 10 până la 20 de minute — 10 minute pentru centrele ușor masticabile și 20 pentru crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Cojiți din pergament când este rece.Dacă doriți, puteți stropi bezeaua cu ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Puneți chipsurile de ciocolată într-o pungă de decorare fără vârf. Cuptorul cu microunde la 50% putere, sacul de frământare și chipsurile ușor la fiecare 30 de secunde, până când chipsurile sunt complet topite. Decupați vârful pungii și strângeți peste fursecurile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista