Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați bezea Coupe Glac cca. Această rețetă face 6 porții cu 278 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, miere, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crincurme Vichyssoise Glacee, Coupe De Ville, și Soupe glac aproximativ aux cosses de petits pois Recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 foaie de copt F. Linea cu hârtie pergament.Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ouăla viteză medie-mare într-un castron mediupână când sunt albe și spumoase. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr cu linguri, bătând până când bezea este rigidă și lucioasă.Răzuiți semințele din fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Foaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuptor
2
Adăugați miere și continuați să bateți până când semințele sunt uniform dispersate și nu rămân dungi de miere. Aruncați bezea îngrămădindlinguri pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până se usucă și ușor auriu,aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați bezeaua să se răcească pe foaie(vor fi crocante pe măsură ce se răcesc).
1
Combinați fructele de pădure,mierea și sucul de lămâie într-un castron mediu. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Fructe De Padure
Miere
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră pentru a permite să se formeze sucuri.
3
Se sfărâmă grosolan bezea. Împărțiți fructele de pădure și sucurile între boluri mici.Scoateți înghețată de vanilie în fiecare castron. Topcu bezea sfărâmată.