Bezea Cosmică De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați bezeaua cosmică de ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 304 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Un amestec de sos de ciocolată, cremă de tartru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Încercați Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă, Bezea De Ciocolată, și Cosmice Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți 3/4 cană de nuci.
Aruncați amestecul de albuș de ou în 6 movile pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament. Faceți o indentare, folosind partea din spate a unei linguri, în centrul fiecărei bezea pentru a forma un cuib de 5 inci.
Coaceți la 225 timp de 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptorul închis 8 ore.
Lingurați ananasul umplând uniform în centrul fiecărui cuib.
Stropiți cu sos de ciocolată.
Se presară cu restul de 1/4 cană de nuci.