Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Snack barurile cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 151 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 350 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de portocale, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snack-Baruri Mixte Cu Fructe De Pădure, Snack-Baruri Cu Fulgi De Ovăz Cu Fructe De Lămâie ( Fără Gluten + Vegan), și Gustare delicii Berry a câștigat cupe Ton.
Instrucțiuni
1
Combinați 3/4 cană de nuci pecan tocate, atât făină, zahăr, cât și sare în robotul de bucătărie. Pulsați împreună până când piulițele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați margarină sau scurtare la amestec și pulsați până bine incorporated.In un castron mic de amestecare, amestecați împreună oul, uleiul, vanilia și extractele de migdale.Cu motorul pornit pe robotul de bucătărie, adăugați amestecul de ouă în amestecul de nuci pecan. Continuați să pulsați până când începe să se aglomereze, 30 până la 45 de secunde.Măsurați 1/2 cană din amestec și combinați într-un castron separat cu restul de 1/4 cană de nuci pecan tocate (pentru topping).Preîncălziți cuptorul la 400 F și ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
¼ Cană Grămadă De Făină
Bomboane De Napolitană Necco
Crostini Cu Usturoi, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Combinați 2 căni de căpșuni, 2 căni de afine, suc de portocale, zahăr și amidon de porumb într-o cratiță mare. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul s-a îngroșat (aproximativ 4 până la 5 minute). Se amestecă restul de fructe proaspete și vanilie.
Transferați amestecul de crustă de jos în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Răspândiți uniform și apăsați ferm în partea de jos. Întindeți uniform umplutura de fructe peste crustă și presărați partea superioară a umpluturii de fructe cu amestecul rezervat de topping de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
6
Coaceți barele timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și coaceți până când crusta și toppingul sunt ușor maronii, cu aproximativ 25 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați barele să se răcească complet înainte de tăiere.