Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Snack barurile cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 151 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 350 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de portocale, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snack-Baruri Mixte Cu Fructe De Pădure, Snack-Baruri Cu Fulgi De Ovăz Cu Fructe De Lămâie ( Fără Gluten + Vegan), și Gustare delicii Berry a câștigat cupe Ton.
Instrucțiuni
1
Combinați 3/4 cană de nuci pecan tocate, atât făină, zahăr, cât și sare în robotul de bucătărie. Pulsați împreună până când piulițele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați margarină sau scurtare la amestec și pulsați până bine incorporated.In un castron mic de amestecare, amestecați împreună oul, uleiul, vanilia și extractele de migdale.Cu motorul pornit pe robotul de bucătărie, adăugați amestecul de ouă în amestecul de nuci pecan. Continuați să pulsați până când începe să se aglomereze, 30 până la 45 de secunde.Măsurați 1/2 cană din amestec și combinați într-un castron separat cu restul de 1/4 cană de nuci pecan tocate (pentru topping).Preîncălziți cuptorul la 400 F și ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
¼ Cană Grămadă De Făină
Căpșuni La Picior
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați 2 căni de căpșuni, 2 căni de afine, suc de portocale, zahăr și amidon de porumb într-o cratiță mare. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul s-a îngroșat (aproximativ 4 până la 5 minute). Se amestecă restul de fructe proaspete și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Transferați amestecul de crustă de jos în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Răspândiți uniform și apăsați ferm în partea de jos. Întindeți uniform umplutura de fructe peste crustă și presărați partea superioară a umpluturii de fructe cu amestecul rezervat de topping de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Piersică Sau Nectarină, Feliată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Coaceți barele timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și coaceți până când crusta și toppingul sunt ușor maronii, cu aproximativ 25 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați barele să se răcească complet înainte de tăiere.