Berry iubitor de încântare plăcintă
Berry iubitor de încântare plăcintă este un fără lactate desert. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cruste de plăcintă, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chocolate Lover ' s Delight Cake, Berry Înger Incanta, și Salată De Încântare Cu Fructe De Rubarbă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.Derulați 1 crustă de plăcintă în placă de plăcintă din sticlă de 9 inci. Apăsați crusta pe lateral și pe fund. Înțepați fundul și partea laterală a crustei cu furculița.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet; aproximativ 35 de minute.
Între timp, tăiați forme mici de inimă din a doua crustă de plăcintă.
Coaceți-le pe o foaie de biscuiți timp de aproximativ 5 minute sau până se rumenesc; rece. Praf cu zahăr pudră. Pune deoparte.
Feliați câteva bucle de ciocolată sau așchii din partea batonului de ciocolată albă; pus deoparte pentru decor.
Topiți restul barei într-un cazan dublu pe plită sau în cuptor cu microunde pe mediu 1 până la 2 minute sau până când se amestecă neted; răspândit în fundul crustei de plăcintă răcită. La frigider 10 minute.
Așezați un tăietor de biscuiți de 3 1/2 inci în centrul cojii plăcintei și înconjurați cu 2 căni de căpșuni înjumătățite. Umpleți centrul cu afine (aproximativ 1 cană) până la nivelul căpșunilor.
Așezați căpșunile rămase într-o cratiță de 2 litri cu 5 linguri de zahăr granulat și 1 lingură de apă.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Zdrobiți căpșunile. Strecurați sucul din căpșuni și puneți aproximativ 2/3 cană din suc înapoi în tigaie.
Se amestecă împreună 1 lingură de amidon de porumb cu 1 lingură de apă.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de suc de căpșuni. Gatiti la foc mic aproximativ 4 minute sau pana se ingroasa. Lingurați peste căpșuni și dați-le la frigider timp de 10 minute.
Între timp, curățați cratița; adăugați afinele rămase, 5 linguri de zahăr granulat și 1 lingură de apă.
Se încălzește până la fierbere și se zdrobesc afinele. Folosind aceeași procedură ca și cu căpșunile, strecurați și reveniți la tigaie cu 1 lingură de amidon de porumb și 1 lingură de apă care a fost amestecată împreună. Gatiti la foc mic pana se ingroasa. Puneți amestecul de afine peste afine.
Puneți la frigider plăcinta timp de 2 ore; scoateți inelul central. Decorați plăcinta cu inimi de crustă de plăcintă și bucle de ciocolată sau bărbierit. Awesome servit cu frisca, dacă se dorește.