Berry daiquiri

Berry daiquiri
Berry daiquiri necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 314 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lime pentru a servi, rom, suc de lime și suc de lămâie. Funcționează bine ca o băutură destul de scumpă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 236 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Busuioc Boabe Daiquiri, Busuioc Boabe Daiquiri, și Busuioc Boabe Daiquiri.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați zmeură, amestecați-le mai întâi într-o pură, apoi frecați printr-o sită pentru a extrage sâmburi. Puneți o mână de cuburi de gheață într-un blender puternic și zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați fructele de pădure sau pulpa, plus sucul de lămâie și lămâie și romul. Whizz din nou și se toarnă imediat într-un pahar de cocktail răcit. Decorați cu o felie de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Felie De TeiFelie De Tei
Miere De CitriceMiere De Citrice
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista