Berry Cea Mai Bună Plăcintă Cu Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Berry Best Pear Pie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 394 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Pear Berry Galette, și Pear-Berry Plăcintă Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mediu se amesteca 2 cani faina si sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați patiseria într-o minge; împărțiți patiseria în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, modelați fiecare jumătate în rundă turtită.
Rulați o rundă de produse de patiserie, folosind sucitorul cu făină, în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea care depășește 1 inch de marginea plăcii.
Într-un castron mic, amestecați zahărul, 1/3 cană de făină și scorțișoara.
Așezați perele într-o farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Presărați amestecul de zahăr peste pere. Sus cu afine.
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste umplutură.
Rulați altă rundă de patiserie; tăiați în fâșii de aproximativ 1/2 inch lățime. Pentru a face partea superioară a zăbrelelor, așezați aproximativ 7 benzi peste umplutura plăcii de plăcintă. Țeseți o bandă transversală prin centru prin plierea mai întâi a fiecărei alte benzi din primele 7 benzi. Continuați să țeseți, pliați înapoi benzi alternative înainte de a adăuga fiecare bandă transversală, până când rețeaua este completă. (Pentru a economisi timp, așezați a doua jumătate a benzilor transversal peste primele benzi în loc să țeseți.) Tăiați capetele benzilor. Îndoiți marginea tăiată a patiseriei de jos peste capetele benzilor. Apăsați marginea cu furculița.
Într-un castron mic, amestecați albușul de ou și 1 linguriță de apă; periați pe blatul de patiserie cu zăbrele. Acoperiți marginea produselor de patiserie cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia în ultimele 15 minute de coacere.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin crusta de zăbrele.