Bere și Fondue cârnați italiană ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 844 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, cârnați, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue Cu Brânză De Bere, și Fondue De Bere Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crostini: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Crostini
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Amestecați uleiul, usturoiul, oregano și semințele de fenicul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Ungeți amestecul de ulei peste partea superioară a feliilor de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Ulei De Gătit
5
Se presară ușor cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
6
Coaceți feliile de baghetă până când sunt ușor prăjite, dar încă ușor moi, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă împreună berea și muștarul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cârnații, ceapa, semințele de fenicul, sarea și piperul. Rupeți cârnații în bucăți mai mici cu o lingură de lemn și gătiți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De Fenicul
Cârnați
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Se adaugă amestecul de bere și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Adăugați treptat cheddarul, fontina și parmezanul, amestecând constant, până când brânza este topită și netedă. Păstrați cald la foc mic. Dacă fondue devine prea groasă, amestecați treptat bere suplimentară, 1 lingură la un moment dat.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.