Bere poate pui cu sos de gratar Cola

Reteta de bere poate pui cu sos de gratar Cola ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Pentru $ 4.68 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1100 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ketchup, cola, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bere poate pui cu sos de gratar Cola, Bere-poate de pui cu sos de gratar Cola, și Sos De Grătar Cola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pop fila de pe cutia de bere. Folosind un deschizător de cutii în stil cheie biserică, faceți încă câteva găuri în partea de sus a cutiei.
Se toarnă jumătate de bere în apa de înmuiere a așchiilor de lemn. Puneți deoparte cutia de bere.
Configurați grătarul pentru grătar indirect și preîncălziți la mediu. Dacă utilizați un grătar de cărbune, așezați o tigaie mare de picurare în centru. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați toate așchiile de lemn în cutia de fumător sau într-o pungă de fumător și preîncălziți grătarul la înălțime până când vedeți fum, apoi reduceți căldura la mediu.
Scoateți pachetul de mănuși din cavitatea corpului puiului și puneți-l deoparte pentru o altă utilizare.
Îndepărtați și aruncați grăsimea chiar în interiorul cavităților corpului și gâtului. Clătiți puiul, în interior și în exterior, sub apă curgătoare rece, scurgeți și uscați în interior și în exterior cu prosoape de hârtie.
Presărați 2 lingurițe de frecare în interiorul cavităților corpului și gâtului puiului. Frecați pasărea peste tot la exterior cu 2 lingurițe de frecare. Dacă aveți răbdare, puteți pune o parte din frecare sub piele, având grijă să nu o rupeți.
Lingurați restul de 2 lingurițe de frecare prin găurile din berea din cutie. Nu vă faceți griji dacă se spumează, acest lucru este normal. Introduceți cutia de bere în cavitatea corpului puiului și întindeți picioarele pentru a forma un fel de trepied. Puneți vârfurile aripilor în spatele puiului.
Când sunteți gata să gătiți, dacă folosiți un grătar de cărbune, aruncați toate așchiile de lemn pe cărbuni. Așezați puiul în centrul grătarului fierbinte, peste tigaia de picurare și departe de foc. Acoperiți grătarul și gătiți puiul până când pielea este maro auriu închis și foarte crocantă, iar carnea este gătită la o temperatură internă de 180 de grade, aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Dacă utilizați un grătar de cărbune, va trebui să adăugați 12 cărbuni proaspeți pe fiecare parte după 1 oră.
Folosind clești, transferați cu grijă puiul în poziția sa verticală pe cutia de bere pe un platou și prezentați-l oaspeților.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi scoateți cu grijă puiul din cutia de bere. Aveți grijă să nu vărsați berea fierbinte sau să vă ardeți altfel. Puneți sau tăiați puiul și serviți cu sosul de grătar Cola.
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare și amestecați pentru a amesteca împreună. Păstrați frecarea într-un borcan etanș, departe de căldură sau lumină. Se va păstra timp de cel puțin 6 luni.;
Combinați toate ingredientele într-o cratiță grea non-reactivă și aduceți treptat la fierbere la foc mediu. Reduceți ușor căldura pentru a obține un foc mic. Se fierbe sosul până se reduce cu 1/4, aproximativ 6 până la 8 minute. Utilizați imediat sau transferați într-un borcan mare, răciți la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați. Sosul se va păstra câteva luni.
Nota bucătarului: de asemenea, puteți grăta un pui pe o cutie de cola, sodă de lămâie-lime sau bere de rădăcină.