Berea poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 334 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună uleiul de măsline, muștarul Dijon, ardeiul, cimbrul, sucul de lămâie și usturoiul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Slather marinata peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se așază pe o foaie de copt, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 4 ore (sau până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Scoateți puiul din frigider și lăsați să revină la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Setați grătarul de cărbune pentru căldură indirectă-rack fierbinte cărbunii într-o parte a grătarului și lăsați cealaltă parte goală. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte a grătarului la foc mediu-mare și lăsați cealaltă parte a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se toarnă o treime din bere(sau bea!), așezați crengutele de cimbru în cutie și așezați puiul deasupra cutiei de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Linguri De Muștar Uscat,
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Așezați puiul în poziție verticală pe grătarul grătarului pe partea rece a grătarului, departe de căldură (poate fi necesar să folosiți un inel de folie grea în jurul bazei cutiei pentru a ajuta la echilibrarea puiului). Acoperiți grătarul cu capacul și gătiți timp de 1 1/4 ore până la 1 1/2 ore, rotind la jumătatea grătarului, până când puiul este gătit și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 165 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
9
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute înainte de a ciopli.