Bere Poate Pui
Berea poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 334 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună uleiul de măsline, muștarul Dijon, ardeiul, cimbrul, sucul de lămâie și usturoiul într-un bol mic.
Presărați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Slather marinata peste tot puiul.
Se așază pe o foaie de copt, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 4 ore (sau până peste noapte).
Scoateți puiul din frigider și lăsați să revină la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Setați grătarul de cărbune pentru căldură indirectă-rack fierbinte cărbunii într-o parte a grătarului și lăsați cealaltă parte goală. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte a grătarului la foc mediu-mare și lăsați cealaltă parte a grătarului.
Se toarnă o treime din bere(sau bea!), așezați crengutele de cimbru în cutie și așezați puiul deasupra cutiei de bere.
Așezați puiul în poziție verticală pe grătarul grătarului pe partea rece a grătarului, departe de căldură (poate fi necesar să folosiți un inel de folie grea în jurul bazei cutiei pentru a ajuta la echilibrarea puiului). Acoperiți grătarul cu capacul și gătiți timp de 1 1/4 ore până la 1 1/2 ore, rotind la jumătatea grătarului, până când puiul este gătit și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 165 grade F.
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute înainte de a ciopli.