Bere Japoneză Coaste Scurte Fierte Și Rădăcină De Lotus Murat

Bere Japoneză Coaste Scurte Fierte Și Rădăcină De Lotus Murat
Reteta bere Japoneză fiert coaste scurte si radacina de lotus Murat ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 726 calorii, 25g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rădăcină De Bere Fiert Carne De Vită Coaste Scurte, Coaste Scurte Fierte Cu Bere, și Bere de cafea-coaste scurte fierte cu cuscus.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista