Bere Cu Rădăcină De Plante

Rețeta de bere din rădăcină de plante este gata în aproximativ 48 de ore și 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 9 cenți pe porție. Această garnitură are 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1775 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bug de ghimbir, rădăcină de sarsaparilla, rădăcină de lemn dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, ceai de plante - cum să faci ceai de plante sau chai în stil indian, și Rădăcină De Bere Plutește.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu 10 căni de apă, apoi lingurați în sarsaparilla, ghimbir, lemn dulce, păpădie, mesteacăn și anason stelat.
Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic. Fierbeți timp de 30 de minute, apoi amestecați coaja de sassafras și continuați să fierbeți încă 15 minute.
Opriți focul, amestecați zahărul până se dizolvă. Apoi, lăsați decoctul să se răcească la temperatura camerei aproximativ 2 ore.
Tulpina decoction, aruncând ierburile. Se amestecă bug-ul de ghimbir și se toarnă în sticle flip-top, permițând cel puțin 1 până la 2 inci de spațiu în fiecare sticlă.
Fermentați berea rădăcină la temperatura camerei aproximativ 2 zile, permițând mai mult timp pe vreme rece.
Transferați la frigider timp de 3 zile pentru a permite bulelor să se stabilească și serviți rece peste gheață.