Bengaladumpa Vepudu (Cartofi Prăjiți)
Bengaladumpa Vepudu (cartofi prăjiți) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 226 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ardei chile, cartofi, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Prăjiți ardeii roșii uscați de chile, semințele de chimen, urad dal și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când semințele încep să se stropească.
Adăugați frunzele de curry și continuați să gătiți încă 30 de secunde. Se amestecă cartofii în amestec. Se condimentează cu sare. Gatiti si amestecati pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Presărați ardeiul roșu și pudra de chimen peste cartofi; gătiți încă 2 până la 3 minute.