Beignets De Crab Cu Chutney De Mere Înflăcărat

Beignets De Crab Cu Chutney De Mere Înflăcărat
Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 443 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la cămara britanică are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Chutney De Roșii Aprinse, Beignets De Crab Albastru, și Apple Beignets pentru rețete similare.

Ingrediente

300pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO(greutate preparată) mere britanice care mănâncă (cum ar fi Cox ' s Orange Pippin, Discovery, roșcat etc.), decojite, cu miez și tăiate cubulețe(greutate preparată) mere britanice care mănâncă (cum ar fi Cox ' s Orange Pippin, Discovery, roșcat etc.), decojite, cu miez și tăiate cubulețe1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase11 lingură de oregano uscatulei de ardei iuteulei de ardei iute1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)300pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de crab marocarne de crab maro3ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute11 lingură de oregano uscatfiecare pătrunjel proaspăt tocat mărunt, chervil și arpagicfiecare pătrunjel proaspăt tocat mărunt, chervil și arpagic12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiterondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice felrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice fel30pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO(greutate decojită) ghimbir rădăcină proaspătă, decojit(greutate decojită) ghimbir rădăcină proaspătă, decojit1coaja rasă fină și sucul de lămâiecoaja rasă fină și sucul de lămâie1coaja rasă fină și sucul de portocalecoaja rasă fină și sucul de portocale1tulpină de lemongrass, tocată mărunttulpină de lemongrass, tocată mărunt80pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapăceapă120pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină simplăfăină simplă1pincha de sare de marea de sare de mare8creveți și cu venesare de mare și piper negru proaspăt crăpatsare de mare și piper negru proaspăt crăpat50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă de primăvară, feliată finceapă de primăvară, feliată fin200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr casterzahăr caster8creveți și cu veneulei de floarea soarelui, pentru prăjitulei de floarea soarelui, pentru prăjit80pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt nesăratunt nesărat1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie2001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb1Oreos dublu umplutfiecare semințe de muștar negru și galbenfiecare semințe de muștar negru și galben

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista