Beer Brats
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Beer Brats. O porție conține 265 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.95 pe portie. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de bere, ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Bere Brats cu bere Queso, Beer Brats, și Beer Brats pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați legumele într-un vas superficial.
Bateți amestecul de marinată, uleiul și 1/4 cană de bere până se omogenizează; se toarnă peste legume.
Lăsați să stea 30 min. la temperatura camerei pentru a marina.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Transferați amestecul de legume în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu-mare 5 min. sau până când ceapa se rumeneste. Capac; se fierbe la foc mic 10 min., amestecând ocazional. Între timp, aduceți berea rămasă la fiert în cratiță medie.
Adăugați brats; gatiti 5 min.
Scurgeți brats; grătar 4 până la 5 min. sau până când se termină (160F), întorcându-se ocazional.