Bea cartea: Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați să beți cartea: Pimm ' s No.1 Cup Jelly Shots. Această rețetă servește 12. O porție conține 293 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 443 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți portocale, gelatină knox, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bea cartea: fotografii de jeleu de modă veche, Bea cartea: Blue Hawaii Jelly Shots, și Bea cartea: Arnie Palmer Jelly Shots.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie. Încurcă pene de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se strecoară imediat. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.Scurtătură: un amestec de 50-50 de concentrat de limonadă congelat și apă poate fi înlocuit cu sirop de lămâie. Asigurați-vă că strecurați pentru a îndepărta orice pulpă de lămâie!
Amestecați fructele împreună căpșunile, portocala, menta și castravetele tocate într-un agitator mare de cocktail.
Adăugați Pimm și cuburile de gheață și agitați energic. Se strecoară lichidul prin strecurătoare cu plasă fină și se lasă deoparte (ar trebui să aveți aproximativ 2/3 cană de lichid).
Combinați ghimbirul și siropul de lămâie într-o cratiță într-o cratiță medie și presărați cu gelatină. Lăsați gelatina să se înmoaie timp de un minut sau două.
Se încălzește la foc foarte mic, amestecând continuu, până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă lichidul Pimm rezervat, amestecând bine pentru a se amesteca.
Se toarnă în tigaie și se răcește până se fixează complet, câteva ore sau peste noapte.
Pentru a servi, tăiați în dreptunghiuri. Pentru a garnisi, curățați" panglicile " de castraveți folosind un cojitor de legume. Panglicile ar trebui să aibă o lungime de aproximativ 6 inci pentru o manipulare ușoară. Grupați fructele și menta tăiate după cum doriți și legați fiecare pachet cu o panglică de castraveți. Tăiați capetele panglicii la lungimea dorită.
Așezați un pachet de fructe pe fiecare lovitură de jeleu.