BBQ tras sandwich-uri de porc
BBQ tras sandwich-uri de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 374 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pudră de ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Sandvișuri Cu Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stud friptura cu cuișoare și freca cu Smokey BBQ freca.
Așezați friptura într-un aragaz lent și acoperiți cu ceapa. Acoperiți friptura cu 2 căni de apă și gătiți lent timp de 8 până la 10 ore.
Scoateți carnea de porc, aruncați cuișoarele și stratul de grăsime, precum și orice apă și grăsime rămase în oală. Când carnea de porc este suficient de rece pentru a se manipula, folosiți o furculiță sau mâinile pentru a sfărâma și a trage carnea în afară. Întoarceți carnea la aragazul lent împreună cu sosul de grătar.
Se încălzește timp de 1 până la 2 ore.
Serviți pe rola preferată.
Combinați zaharurile granulate și brune, pudra de chili, boia de ardei, praful de usturoi, pudra de ceapă, piperul, sarea, muștarul și cayenne într-un bol și amestecați bine. A se păstra într-un recipient etanș.