Reteta BBQ tras carne de porc cu sos Carolina ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 10 ore și 10 minute. O porție conține 250 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,56 USD pe porție. 233 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, muștar, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ BBQ tras carne de porc cu sos Carolina, Carolina A tras carne de porc cu sos roșu Lexington, și Aragaz lent BBQ tras carne de porc.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un fumător și 1 1/2 cesti de mere chips-uri, înmuiate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Combinați oțetul de cidru, ketchupul, zahărul, melasa, muștarul, sosul de soia, pasta de roșii, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu, sarea și un vârf de piper negru măcinat într-o cratiță din oțel inoxidabil la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească înainte de utilizare. Dacă nu utilizați imediat, turnați-l într-un castron sau borcan. Acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați 1 litru de apă cu sosul de soia, sarea, zahărul, mierea și melasa într-o cratiță mare la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească. Se amestecă în 1 galon plus 3 litri de apă. Pierceți carnea cu un cuțit dezosat în mai multe locuri, apoi adăugați carnea în saramură. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Căni De Făină De Grâu
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți carnea din saramură, acoperiți ușor cu sare și piper și aranjați-o într-un fumător. Încărcați 2 cutii umplute cu așchii de lemn de mere în fumător. Setați fumătorul la 250 de grade F și fumați timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Apă Pentru A Permite
3
Scoateți carnea de la fumător pe o tăietură și tăiați-o când este suficient de rece pentru a o manipula. Aranjați pe un platou de servire și serviți cu sosul BBQ.