BBQ Teriyaki Carne de porc Kabobs

Rețeta BBQ Teriyaki Kabobs de porc ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 3 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $ 2.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de usturoi, ghimbir măcinat, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Teriyaki Carne de porc Kabobs pentru două, Teriyaki Kabobs De Porc, și Kebaburi De Porc Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați împreună 3 linguri sos de soia, ulei de măsline, 1 cățel de usturoi tocat, fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Adăugați cuburi de porc și întoarceți-vă pentru a acoperi uniform cu marinată. Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore.
Într-o cratiță, combinați bulionul de vită, amidonul de porumb, 2 linguri de sos de soia, zahărul brun, 2 căței de usturoi tocat și ghimbirul. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei. Filetați cuburi de porc pe frigarui, alternând cu ciuperci, ceapă, roșii și bucăți de ananas.
Gatiti pe gratar timp de 15 minute sau pana cand carnea este gatita. Întoarceți frigarui și bateți adesea cu sos în timpul gătitului.