BBQ glazurate friptură de pui
BBQ glazurate friptură de pui necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar măcinat de piatră, sare, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Pui Fript Glazurat, Pui Fript Cu Glazură De Soia, și Fruit-Glazurate Friptură De Pui.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-un castron amestecati împreună ketchup, sos BBQ, zahăr, oțet, sos Worcestershire, muștar și grătar freca condimente. Apoi turnați sosul într-o cratiță cu fund gros la foc mic. Gatiti pentru a amesteca aromele, 10-15 minute. Odată încălzit, scoateți-l de pe foc și țineți-l într-un loc cald.
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Stropiți ambele părți ale fiecărui pui cu uleiul. Apoi, amestecați sarea, piperul și chimenul într-un castron, apoi presărați pe ambele părți ale fiecărui pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o foaie plată de prăjituri și gătiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, 30 până la 35 de minute.
Când este complet gătit, îndepărtați găinile și glazurați ușor pielea cu sosul de grătar. Întoarceți puii la cuptor, permițând sosului de grătar să glazeze păsările, 10 până la 12 minute.
Serviți cu o gamă de părți.